Merhaba!
Uzun zamandır bir paylaşım yapmamıştım, bu yüzden sizinle oldukça basit ama etkili bir Deathmatch modu paylaşmak istiyorum. Bu mod, hem kolay kullanımı hem de esnek yapısıyla öne çıkıyor. İsterseniz modu düzenleyerek kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilir ya da birkaç farklı mod ekleyerek çoklu mod (multi-mod) haline getirebilirsiniz.
Uzun zamandır bir paylaşım yapmamıştım, bu yüzden sizinle oldukça basit ama etkili bir Deathmatch modu paylaşmak istiyorum. Bu mod, hem kolay kullanımı hem de esnek yapısıyla öne çıkıyor. İsterseniz modu düzenleyerek kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilir ya da birkaç farklı mod ekleyerek çoklu mod (multi-mod) haline getirebilirsiniz.
Mod Özellikleri:
- Çoklu Dil Desteği:
- Mod içerisinde Rusça (RU) ve İngilizce (EN) dillerini destekleyen bir çoklu dil sistemi mevcut.
- İhtiyacınıza göre daha fazla dil ekleyebilirsiniz, ancak bu işlem biraz çaba gerektirebilir.
- Hata Giderme ve Geliştirmeler:
- Mod tarafımdan geliştirilmiş ve tüm bilinen hatalar düzeltilmiştir (bug fix).
- Daha yenilikçi bir deneyim sunmak için çeşitli iyileştirmeler yapılmıştır.
- Ekstra Versiyon:
- Bu modun ayrıca Türkçe dil desteği ve yenilikçi bir Police Pursuit modu içeren bir versiyonu da mevcuttur. Eğer ilgi gösterilirse bu versiyonu da paylaşabilirim.
Görüşlerinizi Bekliyorum!
Mod hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz. İlginize göre daha fazla içerik ekleyebilir ve geliştirme yapabilirim. Yorumlarınızı ve tepkilerinizi bekliyorum!Kurulum
Kurulum basittir. Build'i C# ile alacaksınız ve MySQL bağlayıp sunucuyu başlatacaksınız. Eğer yapamayan olursa, yorumlarda belirtin; detaylı bir video çekeriz.